Leidinggevende bediening

Moxy/Residence Inn The Hague Kom stage lopen in het grootste hotel van Den Haag - Moxy The Hague/Residence INN

Voor ons gloednieuwe hotel in Den Haag zijn wij op zoek naar stagiaires die het leuk vinden om in een gloednieuwe hotel stage te komen lopen. Als onderdeel van Marriott International leer je bij ons veel over de hotellerie, werken in een internationale omgeving. In deze stage leer je vl meer dan dat je normaal zou doen in een stage! Zowel op persoonlijk als op kennis vlak! Je leert bij ons perfect Engels spreken en door ons gezellige team weet je ook precies hoe het voelt om in een dynamisch en zelfstandig team te werken. Bij ons ben je een stagiair die zich niet als stagiair voelt; wij zien je gewoon als volwaardige medewerker die alles moet leren en kunnen! Het is in ieder geval nooit saai! Waar wacht je nog op? Kom stage lopen in de grootste en gezelligste hotel van Den Haag!

Naar wie zijn wij op zoek?

•Je bent nauwkeurig en een echte ‘aanpakker’ •Je denkt op proactieve wijze mee met collega’s en gasten •Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal •Je bent representatief en van nature enthousiast •Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren •Je laat zien dat jij je met volle overgave inzet

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende stage omgeving waar veel ruimte is voor zelfstandigheid en initiatief. Het team is divers en je zal met verschillende nationaliteiten en achtergronden gaan werken. Geen dag is hetzelfde! Je bewaakt onze kwaliteit en zorgt dat onze gasten niets tekort komen. Als onderdeel van Marriott International leer je bij ons perfect Engels spreken en door ons gezellige team weet je ook precies hoe het voelt om in een dynamisch en zelfstandig team te werken. Bij ons ben je een stagiair die zich niet als stagiair voelt; wij zien je gewoon als volwaardige medewerker die alles moet leren en kunnen! Het is in ieder geval nooit saai!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder