Brood en banket bakkerij Hulleman Brood en banketbakkerij zoekt BOL leerling
De student vangt aan met eenvoudige werkzaamheden en technieken. Afhankelijk van de capaciteit, maar vooral van het enthousiasme en leergierigheid van de student worden deze zaken steeds verder uitgebreid.
Naar wie zijn wij op zoek?
De basisvaardigheden die je op school leert moet je beheersen. Verder ben je hier natuurlijk om te leren. Een goede leerling is niet per definitie een leerling die veel kan, maar vooral iemand die leergierig is, inzet toont en collegiaal is. Als je deze eigenschappen bezit zal je bij ons de grootste progressie boeken.
Wat biedt het bedrijf?
- Een enthousiast team van collega's - Een goede begeleiding door een ervaren praktijkopleider - Personeelskorting op aankopen.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten