Zelfstandig werkend bakker

Patisserie Rogier Ontdek, leer en groei: Welkom Stagiaires!

Als nieuw lid van ons team bij Patisserie Rogier zal je worden ondergedompeld in de betoverende wereld van patisserie, waar we van weelderige taarten tot verfijnde gebakjes creëren. Je wordt begeleid door ons ervaren team, waarbij praktijkgericht leren centraal staat. Naast het ontwerpen en decoreren van heerlijke lekkernijen, word je actief betrokken bij onze productie. We zijn ook geïnteresseerd in jouw persoonlijke ontwikkeling en zullen met jou in gesprek gaan om jouw leerdoelen te achterhalen. Binnen onze intieme setting krijg je de kans om alle facetten van ons bedrijf te leren kennen, van de winkel tot de bakkerij. Kom bij ons team en ontdek de veelzijdigheid van onze patisserie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken betrokken, proactieve, leergierige mensen. Dat betekent interesse tonen, initiatief nemen en openstaan voor groei. Als jullie klaar zijn om samen te werken, te leren en te groeien, dan zijn jullie precies wat wij zoeken!

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair bij Patisserie Rogier bieden wij jou professionele begeleiding en een gestructureerd leertraject. Ons dynamische team staat garant voor een warme en gezellige werkomgeving waarin jouw groei centraal staat. Bij ons vind je een hechte groep collega's die oog heeft voor elkaar en voor de klant. We zijn geïnteresseerd in mensen en streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.patisserierogier.nl

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder