De Vijf Sterren "Word de Ster van de Keuken: Leerplek voor Kok Niveau 2"
B1-K1 Bereidt gerechten B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden B1-K1-W2 Maakt mise en place B1-K1-W3 Past recepten aan B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris B1-K2 Beheert keukenvoorraden B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Naar wie zijn wij op zoek?
Als kok op niveau 2 in de catering heb je diverse vaardigheden nodig om efficiënt en effectief te kunnen werken in een dynamische omgeving. Deze vaardigheden zijn gericht op het voorbereiden van gerechten, het waarborgen van voedselveiligheid, en het samenwerken binnen een team. *Koken en bereidingsvaardigheden *Voedselveiligheid en hygiëne *Organisatie en planning *Teamwerk en communicatie *Creativiteit en presentatie *Probleemoplossend vermogen *Basisadministratie en voorraadbeheer *Stressbestendigheid
Wat biedt het bedrijf?
Wij als leerbedrijf voor een kok op niveau 2 bieden een essentiële praktijkervaring die de basis vormt voor het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en kennis in de horeca. Hier zijn de belangrijkste dingen die wij op dit niveau bieden: Praktijkervaring in een Professionele Keuken Begeleiding van Ervaren Koks Leeromgeving met Focus op Hygiëne en Voedselveiligheid Ontwikkeling van Organisatie en Teamvaardigheden Kennis van Ingrediënten en Menu-opbouw Inzicht in Voorraadbeheer en Keukenlogistiek Verantwoordelijkheid en Zelfstandigheid Praktijkbeoordeling en Toetsing
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat