Kok

Hotel FINN // Restaurant Meat in the City Enthousiaste keuken topper

Tijdens de niveau 2 stage zul je alle basis keuken technieken en kennis leren. Met voornamelijk veel op de koude kant meewerken en dit leren, maar ook mee kijken op de warme kant ter voorbereiding op niveau 3.

Naar wie zijn wij op zoek?

Iedereen die enthousiast word van koken/vlees en ambacht !!!!!!!!

Wat biedt het bedrijf?

Een stageplek waar vlees centraal staat en veel over ambacht te leren is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder