Manager / ondernemer horeca

Art'otel Amsterdam Food & Beverage stage

Is de tijd van stage lopen voor jou aangebroken, straalt jouw passie voor hospitality er vanaf en sta je te springen om jouw kennis te verbreden, stop dan met zoeken! Als Food & Beverage Stagiaire bevind je je in het hart van de F&B outlets van art’otel amsterdam. Ons brede F&B aanbod zal dan ook zeker jouw horizon verbreden. Het F&B team zal er alles aan doen om jou de fijne kneepjes van het mooie vak te leren, uiteindelijk is het natuurlijk het allerleukst om jou te zien groeien en inspireren! Ben jij de perfecte match? - Jij zorgt ervoor dat alle gasten een warm welkom ervaren. Dit gevoel weet jij vast te houden gedurende het hele verblijf, het is tenslotte jouw doel om ze voor een 2e (en misschien wel 3e) keer terug te laten komen. - Jij wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren, bijvoorbeeld over het menu, allergenen en upselling. Hiermee kun je uiteindelijk gemakkelijk onze gasten adviseren en nog meer uit hun bezoek halen! Win-win!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je collega’s te hulp schieten? Geen probleem voor jou! Jij weet je weg makkelijk te vinden en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. - Jij beheerst de engelse taal goed en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden - Jij deelt onze waardes: Vertrouwen, Respect, Teamwork, Enthousiasme, Betrokkenheid & Zorg - Je bent opzoek naar een stage voor minimaal 3 maanden als onderdeel van je studie. Deze stage wordt het hele jaar door aangeboden, dus als je geïnteresseerd bent solliciteer dan en wij kijken of er een geschikte startdatum voor je geregeld kan worden.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiast? Het volgende delen we ook graag met je! Als Food & Beverage Stagiaire ontvang je: - Een werkplek met een open, ondersteunende en gastvrije omgeving - Een stagevergoeding van € 550 per maand - Tijd voor jouw school projecten en scriptie - Korting bij onze (internationale) hotels en restaurants - 50% F&B korting bij partner restaurants in Amsterdam - Verzorgde personeelsmaaltijden - Geweldig leer- en ontwikkelingsprogramma - Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf Wij zijn een zeer diverse organisatie. Voor ons is dat een bron van kracht. Het houdt ons creatief. Daarom werken we aan een omgeving waarin iedereen zich betrokken voelt, ongeacht zijn achtergrond. Solliciteer nu en kom werken bij de beste plek om te werken in de horeca "The Caterer 2021" be bold. be creative. be original. A fun place to create and inspire.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder