Leidinggevende bediening

Bilderberg Garden Hotel Horeca tijger gezocht!

Ben jij een geboren gastheer of gastvrouw die van nature zorgt voor een warm welkom? Zit leidinggeven in jouw DNA? Samen een team vormen die voor en met elkaar werkt en een top beleving voor onze gasten creeërt. Wil jij werken en leren tegelijk,terwijl je jezelf ontwikkelt in de horeca? Voor een leertraject van 1 jaar of als stage ,alles is mogelijk bij ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we zoeken: We zijn op zoek naar een teamspeler met de volgende kwaliteiten Een passie voor gastvrijheid en oog voor service. Ervaring in de horeca, bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur ook Nederlands. Een flexibele instelling en bereidheid om in shifts te werken, inclusief avonden en weekenden en af en toe ochtenden. Een proactieve en vriendelijke houding ten opzichte van gasten en collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Ontdek Het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam Welkom in de bruisende wereld van het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam, jouw toegang tot pure luxe in het hart van Amsterdam-Zuid. Ons 5-sterrenhotel is dé hotspot van elegantie, waar we bekend staan om onze verbluffende ambiance, top-notch service en een gastvrijheid die je nergens anders vindt. En nu, willen we jou in ons dynamische team!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder