Clayton Hotel Amsterdam American Ready to learn in Amsterdam’s famous ambitious Art Deco restaurant Café Americain? Join us!
• Be thoroughly familiar with all menu items, including ingredients and food allergens, and wine list in order to assist guests and answer questions accurately; • Ensure restaurant is clean and in order at all times, including tables, chairs, floors, walls, temperature and décor; • Ensure sequence of service is followed for all guests; • Greet guests, take food and beverage orders, and suggestive sell; • Serve food and beverages, ensuring timeliness, completeness, and accuracy; • Maintain tables by clearing finished plates, glassware, silverware, trash, and other items; • Polish and set up china, glassware, silverware, and service items; • Maintain positive and professional communication with all staff; • Be knowledgeable of property facilities, services, hours of operation, in-house events, conferences, and amenities to proactively assist guests.
Naar wie zijn wij op zoek?
• You have a high level of responsibility and are service oriented; • You are fluent in Dutch and English. Any other language? Fantastic! The more the merrier; • You have a presentable appearance; • You have excellent communication and service-related skills; • You are highly motivated, a flexible personality, with the ability to handle stress well; • You have a proactive attitude, are creative and you see everything that happens; • You are familiar with Micros (POS system); • Knowledge of wines and drinks, or at least you are keen to learn more about it.
Wat biedt het bedrijf?
• A dynamic yet congenial work environment; • Room for development, own initiative and growth; • Discount on overnight stays and F&B in the hotels within our group; • Capacity for own creativity and initiative; • Training and career opportunities; • Inhouse experience after probation period.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten