Manager / ondernemer horeca

Hotel Aalders BV Word de Gastvrijheidsheld van Hotel Aalders – Stageplek met een Warm Welkom!

RECEPTIE | RECEPTIONIST | FRONT OFFICE Het ontvangen en in- en uitchecken van gasten achter de receptie/front office; Het verstrekken van (toeristische) informatie aan gasten; Administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van reserveringen, telefoon & berichten beantwoorde en het verwerken van betalingen; Bar werkzaamheden uitvoeren. Jij weet hoe belangrijk de vakantie van gasten is en wil graag assisteren om hun verblijf zo onvergetelijk mogelijk te maken. Amsterdam heeft een speciaalplekje in je hart. Je bent het gezicht van het hotel, maar ook de ogen en oren. Dit doe je samen met je hartelijke collega's die met net zo veel passie het mooiste vak beoefenen dat er is: De receptie bemannen van een hotel. Wij zijn op zoek naar deze zelfstandige, vriendelijke, doorzetter achter de receptie als receptionist/front office teamlid! WERKTIJDEN Ochtenddienst 07:00 - 15:00 Avonddienst 15:00 - 23:00

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel; Een sociaal, vriendelijk en gastvrij persoon met een goed gevoel voor humor; Spreekt de nederlandse en engelse taal, zowel als in schriftelijk; Zelfstandig en meedenkend; Goedlachs!

Wat biedt het bedrijf?

Een warm en gezellig team; Een werkomgeving waar je geen nummer bent, met persoonlijke aandacht; Reiskostenvergoeding gebaseerd op woon-werk verkeer vanaf 10 km; Marktconform salaris; Jaarlijkse team uitjes, waarbij wij de gasten zijn!; Een leuke en informele werkomgeving. Maar... wie zijn wij? In 1955 is ons hotel gestart door de eerste generatie van de familie Aalders. Momenteel zijn de derde en vierde generatie samen met alle medewerkers bezig om er voor te zorgen dat HOTELAALDERS elke dag onze gasten een geweldige ervaring hebben in Amsterdam. HOTELAALDERS is een warm huis voor zowel gasten als het team. Ons fantastische team is opzoek naar een nieuwe collega en hopelijk ben jij het nieuwe lid dat ons komt versterken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder