Hotel Arena F&B stage
Jij hebt altijd alles onder controle op de vloer. Werk je in het bar-restaurant, dan ben je verantwoordelijk voor een eigen wijk en zorg je dat alle gasten in jouw gebied niets tekortkomen. Je geeft advies over menukeuzes, beveelt lekkere drankjes aan en verzorgt de bediening aan tafel. De gasten hoeven nooit jouw aandacht te trekken of lang met een leeg glas te zitten. Jij ziet het al voordat zij erom hoeven te vragen! Onderweg werk je ongemerkt kruimels en gebruikte servetten weg, maak je tafels schoon en zorg je dat alles er netjes uitziet. Aan het einde van het bezoek reken je met de gasten af. Door jouw gastvrije en persoonlijke aanpak willen ze gegarandeerd terugkomen bij Hotel Arena. Samen met je team sluit je na je shift alles netjes af, om de dag daarna af te ronden met een welverdiend drankje!
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een echte gastheer/vrouw. - Je hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien worden door persoonlijke, oprechte interesse. - Je hebt een positieve instelling en kan dit ook overbrengen naar jouw collega’s. - Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg om in het weekend te werken. - Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. - Woonachtig in Amsterdam of omgeving.
Wat biedt het bedrijf?
Onze stagiaires/leerlingen mogen hier altijd gratis gebruik maken van ons personeelseten. Als trotse ambassadeur van Hotel Arena is het natuurlijk ook leuk om een keer zelf te ervaren hoe het is om een gast te zijn, daarom krijg je van ons een In House Experience! Is je stage bijna klaar en wil je graag blijven werken bij ons? Helemaal leuk!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten