Leidinggevende bediening

Leonardo Royal Hotel Amsterdam / Leonardo Opco Overamstel B.V. Leidinggevende bediening

Als Leerling Leidinggevende Bediening voel jij je helemaal in je element op de werkvloer van het restaurant of de banquetingzaal. Jij zorgt ervoor dat het team soepel samenwerkt en dat onze gasten kunnen genieten van een geweldige service. Jij leert hoe je medewerkers aanstuurt, hoe je de planning maakt en hoe je de kwaliteit van de service waarborgt – altijd met een glimlach. Van het ontvangen van gasten, het oplossen van vragen of klachten tot het schakelen met de keuken en andere afdelingen: jij houdt het overzicht. Je ondersteunt bij het maken van de mise-en-place, het aansturen van het team tijdens drukke momenten en het afsluiten van de dienst. Je leert onder begeleiding van onze ervaren leidinggevenden hoe je een team motiveert en hoe je zorgt voor een gastvrije sfeer waarin collega’s en gasten zich prettig voelen. Bij Leonardo Hotels krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen verschillende F&B concepten – van à la carte tot banqueting en barservice. Kortom: een leerza

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent ondernemend, flexibel, service gericht en hebt een hands-on mentaliteit. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en denkt altijd in mogelijkheden. Nee is bij jou geen optie. Jij bent leergierig en opzoek naar een uitdaging. Jij ziet deze stage als kick-start van jouw hospitality carriére. Jij beschikt goede kennis over de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

UPGRADE YOUR GAME! WHAT’S IN IT FOR YOU? Als MBO student ontvang jij een stagevergoeding van 750 Euro per maand. Ben jij opzoek naar een (bij)baan voor tijdens of na jouw studie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden. Gek op korting? Binnen onze hotelketen eet, drink en slaap jij voor leuke prijzen! Wanna Feel Good? Geniet van een overnachting met een heerlijk diner en ontbijt in één van onze hotels tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder