Lots of F&B events B.V. Sportieve supervisor gezocht!
Lots zoekt een stagiair supervisor voor AH&BC (Amsterdamsche Hockey & Bandy Club). Je werkplek is een bijzondere: het clubhuis van AH&BC in het Amsterdamse Bos. AH&BC is een dynamische sportclub, waar naast de trainingen en wedstrijden ook veel andere activiteiten en events plaatsvinden. Van het runnen van de bar tot het serveren van gezonde lunches en van hockeyfeesten tot pannenkoekenmiddagen voor de jeugdteams, Lots verzorgt met veel plezier alle horeca bij AH&BC. Wat ga je doen? Als supervisor ben jij de meewerkende spil in de dagelijkse uitvoering. Je steekt je handen graag uit de mouwen. Je stuurt het bar- en keukenteam aan. Je zorgt er met je team voor dat de kwaliteit en service uitstekend zijn. Je weet wat er speelt en je bent communicatief: je bent het aanspreekpunt van Lots voor de club en zijn vrijwilligers. Alle facetten van de horeca komen hier voorbij en Lots kan je hier alle kneepjes van het vak leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij leergierig, enthousiast en deins je niet terug voor uitdagingen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Wat biedt het bedrijf?
Geen dag is hetzelfde tijdens je stage. Eten voor sporters, hockeyfeestjes, banqueting partijen, Nederlands team verzorgen en de administratie bijhouden. Je leert alle facetten kennen van de horeca in een dynamische en energieke leeromgeving. Je krijgt veel zelfstandigheid om de functie uit te voeren. Verder biedt Lots het volgende: • Een functie van 38 uur, werkdagen en -tijden in overleg (vaste dagen zijn mogelijk) • Een passend stagevergoeding • Doorgroeimogelijkheden en training on the job • Een vaste werkplek op een bijzondere en goed bereikbare locatie • Een fijn en gezellig team en lekkere, gezonde personeelsmaaltijden • Met de Kerst en in de zomermaanden is het clubhuis gesloten, dus dan ben je vrij!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat