Zelfstandig werkend kok

Maritim Hotel Amsterdam

Als Kitchen Trainee draai je mee met het Keuken Team. Je draait mee in de verschillende keukens van ons hotel, van de productie keuken tot de keuken van ons fine-dining restaurant. Overal krijg je iets van mee! Restaurant Loef is ons luxe buffet restaurant met live cooking stations. In Loef serveren wij het ontbijt voor onze hotelgasten en verzorgen wij luxe lunch- en dinerbuffetten voor (banqueting) groepen. Ons Japanse concept, restaurant Kazue, is het restaurant waar wij door middel van natuurlijke producten de heerlijkste Japanse gerechten serveren. In het Wiener Café, ook wel bekend als de huiskamer van het hotel, serveren wij a-la-carte ontbijt, lunch en diner met een Oostenrijkse twist, maar hier kan je ook terecht voor de lekkerste taarten. En tot slot, ons fine-dining restaurant, restaurant Noord, dat te vinden is op onze 32e verdieping. In Noord werken wij met lokale producten onder het nom van “what you see is what you get”.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een proactieve leerling die graag wil leren en groeien aan het begin van jouw carrière. Je bent enthousiast om iedere dag onze gasten te helpen met al hun mogelijke wensen en daarnaast ben je een echte teamplayer. Communicatie is een van jouw krachten en je probeert altijd om de ‘guest experience’ te optimaliseren, vanaf de aankomst tot vertrek sta jij voor hen klaar.

Wat biedt het bedrijf?

Maritim Hotel Amsterdam is het nieuwste hotel van Amsterdam, die haar deuren midden 2024 opent. Het hotel heeft 579 hotelkamers verspreidt over 33 verdiepingen met 25 evenementen ruimtes in verschillende grootte waaronder twee balzalen. Daarnaast vind je 5 bruisende horecagelegenheden waaronder een rooftop restaurant en bar met een prachtig uitzicht over heel Amsterdam. M’IJ Spa & Retreat samen met de 24/7 shop local winkel maken het hotel compleet.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder