RAI Amsterdam Stage Gastheer/Gastvrouw/ Manager ondernemend Horeca
Wat ga jij doen tijdens deze stage? Tijdens deze stage draai jij volop operationeel mee in onze verschillende restaurants, congreszalen en mobiele punten, tijdens evenementen, beurzen, congressen maar ook vergaderingen. Zo ga je aan de slag met het uitvoeren van uitgeserveerde diners, de verzorging van de catering in de zalen, en het serveren van de catering aan de gasten op de vloer. Daarnaast zal jij het aanspreekpunt zijn voor de (internationale) gasten en zorg jij ervoor dat zij met een glimlach het event verlaten. Wat ga je verder nog doen Je ondersteunt de F&B manager en/of locatieverantwoordelijke bij de dagelijkse werkzaamheden, waaronder het efficint laten verlopen van de dienstverlening, cordineren van geplande werkzaamheden, en het beheren van geld- en goederenstromen. Je behandelt klachten van gasten en rapporteert aan de F&B manager. Daarnaast word je opgeleid voor een leidinggevende rol over vast personeel en flexkrachten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Dit breng jij mee • Je bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren. • Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van catering. • Je bent een team-player, gericht op kwaliteit en je hebt een dienstverlenende houding. • Je hebt een goede mondelinge beheersing van de Engelse taal. • Je hebt geen bezwaar om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Wat jij van ons kan verwachten • Een unieke en inspirerende stageomgeving bij de grootste evenementenlocatie van Nederland! • Een stagevergoeding van € 750,- en 2 vrije dagen per maand (op basis van 40 uur). • Gebruik van Laptop en mobiele telefoon. • Na je stage nog geen genoeg gekregen van de RAI? Er zijn doorgroeimogelijkheden! • Een enthousiast, collegiaal en betrokken team. • Ervaren begeleiding tijdens je stage. • Ruimte voor eigen ideen en creativiteit en vrijheid en eigen verantwoordelijkheden binnen je stage. • Bouwen van een breed netwerk!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten