Sofitel Legend the Grand Amsterdam Accounting Stagiair
Tijdens je stage bij onze Financile Afdeling krijg je de kans om meer te leren over de financile kant van het runnen van een hotel. Je ondersteunt je collega's bij hun dagelijkse activiteiten, zoals het beheren van de factuurstroom, archiveren, boeken en controleren van facturen en het monitoren van debiteuren- en crediteurenbetalingen. Je onderneemt actie bij achterstallige betalingen door herinneringsbrieven te sturen of relaties te bellen. Tijdens deze stage werk je in een enthousiast team met ervaren en gedreven collega's.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent ingeschreven bij een studie in hospitality. Je beheerst zakelijk Engels vloeiend. Je hebt affiniteit met financin en bent cijfermatig onderlegd.
Wat biedt het bedrijf?
Ons team is jong en vol passie en motivatie. The Grand hecht veel waarde aan persoonlijke en professionele groei. Daarom hebben wij een fulltime trainingsmanager die bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Niet alleen tijdens, maar ook na je stage, zien wij mogelijkheden en carrirekansen. Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende cross-trainings in diverse afdelingen te volgen om je hotelkennis te verbreden. De stagevergoeding is €600 bruto per maand, gebaseerd op een 38-urige werkweek. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om reiskostenvergoeding te ontvangen. Elke dag kun je genieten van een gratis maaltijd in onze personeelskantine. Ga je graag uit eten en drinken? Goed nieuws! Je krijgt tot 50% korting op eten en drinken in restaurants in 4- en 5 sterren hotels in Amsterdam.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten