Manager / ondernemer horeca

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Front Office Intern

Ready to live the Legend as Front Office Trainee? Are you ready to be the first contact point for our guests? Do you seek to explore the five star luxury hospitality world? Then you are the perfect candidate for us! During your internship, you will have the opportunity to perform all Front Desk Agent tasks from the checklist, to check in’s, check out’s, using the property management system Opera and dealing with all sorts of guest requests. By working closely with our Guest Relations, Butler and Concierge teams you gain a broad knowledge of the Rooms Division part of the hotel. Come join our international and ambitious Front Office team and become part of a legendary service experience.

Naar wie zijn wij op zoek?

We are looking for you if you meet these requirements: - You are enrolled in a hospitality management study - You are available for the minimum period of 5 months - You speak Dutch and English, both on a business level - You are flexible, motivated and stress-resident

Wat biedt het bedrijf?

Our team is young and full with passion and motivation. The Grand highly values personal and professional growth, therefore, we have a full time trainings manager who contributes do your development. Not only during, but also after your internship, we see possibilities and career opportunities. You also have the possibility to do various cross trainings in different departments to broaden your hotel knowledge. The internship allowance is €600 gross per month, based on 38 hours per week. Besides this, you also have the possibility to receive travel allowance. Every day you can enjoy a meal (for free) in our staff canteen. Do you like to go out for dinner and drinks? Good! You will get F&B discount, which gives you up to 50% discount on several food and beverage outlets in 4- and 5 star hotels in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder