Manager / ondernemer horeca

Event Company, locatie Kasteel Hooge Vuursche Kasteelheer

Kasteel De Hooge Vuursche is een eventlocatie tussen Hilversum en Baarn. Het Kasteel en koetshuis zijn ingericht als luxe locaties voor vergaderingen, borrels, diners, bruiloften en personeelsfeesten. Het Kasteel heeft 19 hotelkamers. Event Company exploiteert momenteel drie locaties: Landgoed Te Werve in Rijswijk, Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring, daar leggen wij graag de basis voor, maar uitstraling, inzet en leergierigheid zijn belangrijker.

Wat biedt het bedrijf?

Kasteel De Hooge Vuursche heeft veel leermeesters in haar team. Het team bestaat uit 16 Fulltime medewerkers en een poulle van ongeveer 30 parttime collega's. Elk jaar hebben wij 2 tot 3 gastcollega's van ROC's en Hotelscholen uit de omgeving. Wij staan voor een correcte begeleiding en ontwikkeling van onze gast collega's. Een gedegen inwerk traject met een Buddy en een eigen Leermeester is de basis voor een leuke en leerzame periode op ons mooie landgoed. Gast collega's die hun leerperiode hebben afgerond zijn nog parttime bij ons in dienst. Zo zie je dat er mogelijkheden zijn om bij ons te blijven in de rol van Bijbaan Events of als Fulltime collega.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder