Eeterij Uniek Van keukenprins(es) naar topchef – Jouw stage begint hier!
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van de gerechten en schoonhouden van de werkomgeving. Tevens assisteer je de Chef-kok in de dagelijkse werkzaamheden waar je veel en intensief contact mee hebt. Je zorgt voor een prettige omgeving en beleving voor zowel gast als personeel.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij een ambitieuze student met een passie voor koken? Wil je jouw skills ontwikkelen in een dynamische en professionele keuken? Dan is deze stage bij ons dé perfecte kans voor jou! ?? Wat ga je doen? ?? Je ondersteunt de Chef-kok bij het bereiden van gerechten en de mise en place. ?? Je leert de kneepjes van het vak en ontwikkelt jouw culinaire talenten. ?? Je helpt mee om de keuken schoon en georganiseerd te houden. ?? Je draagt bij aan een topbeleving voor onze gasten én een prettige werksfeer in het team.
Wat biedt het bedrijf?
?? Wat bieden wij? ? Een leerzame stage in een professionele en inspirerende keuken. ? Intensieve begeleiding van onze ervaren Chef-kok. ? Gezellige personeelsborrels en leuke extra's. ? De kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. ? Een gezellig en gedreven team waarin jij je meteen thuis voelt. ? Doorgroeimogelijkheden naar een vaste aanstelling!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan