Manager / ondernemer horeca

EuroParcs Beekbergen Ben jij het visitekaartje van het vakantiepark? Kom dan stage lopen bij ons op de front office!

Als stagiair receptionist verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie en de naastgelegen horeca/ parkshop of ter ondersteuning jouw collega's. Als stagiair verzorg jij het in- en uitchecken van onze gasten en behandel jij alle vragen en verzoeken van gasten met betrekking tot informatie over de faciliteiten op ons park en over de omgeving. Ook zal het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het maken van reserveringen tot de taken behoren. Uiteindelijk zul je zelfstandig kunnen functioneren en wordt daar waar nodig eigen initiatief verwacht. Verder bestaan je taken uit: Verrichten van receptiewerkzaamheden, zoals in- en uitchecken van gasten; Alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Het verzorgen van horeca gerelateerde zaken (parkshop en lobby)

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Iemand met een vriendelijke lach, die zorgt voor een gastvrij ontvangst. Je hebt het lof om aan te geven wat jij wil leren om zo het optimale uit je stage te halen. Je bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken. Verder vragen wij: Je volgt een MBO-opleiding; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Parttime of fulltime beschikbaar (24 - 38 uur per week).

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair(e) bij EuroParcs Beekbergen maak jij echt onderdeel uit van het team. We laten je met zo veel mogelijk facetten in aanraking komen zodat je een berg aan ervaring opdoet. Voor jouw inspanningen krijg je natuurlijk een lekkere stagevergoeding. Wil je na jouw stage blijven werken op het park? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder