Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Bistro Mes Amis

Wij zijn Marika en Eric van Bistro Mes Amis. Ons restaurant heeft een authentieke traditionele Franse keuken. Wij werken met een kleine menukaart en alles komt elke dag vers binnen en wordt elke dag vers bereid en dat proef je. We hebben enorm veel goede recensies omdat wij uniek zijn in wat wij serveren aan gerechten. Een authentieke Franse bistro zie je namelijk bijna nergens meer. Als jij passie hebt voor het vak (de horeca) dan is onze bistro een heel leuk leerbedrijf. ( Onze website: www.bistromesamis.nl of neem een kijkje op Tripadvisor (bistro Mes Amis) ). Voor onze Bistro in het oude centrum van Delft zijn wij op zoek naar een leerling leidinggevende die het leuk vindt om zich in teamverband, samen met ons, verder te ontwikkelen. Ben je flexibel inzetbaar en gemotiveerd laat het ons dan weten. Je kunt bellen naar 0646377893 (Marika) of een mailtje sturen naar info@bistromesamis.nl. Dan kunnen wij ons aan elkaar voorstellen in een vrijblijvend gesprek. Graag tot dan!

Naar wie zijn wij op zoek?

gemotiveerd, passie voor het vak, flexibel inzetbaar, leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling, Hecht team Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder