Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Gastvrij Delft BV AAN HET WERK OP HET MOOISTE PLEIN VAN DELFT

Je zorgt ervoor dat alle gasten met een fijn gevoel weg gaan en blijven terug komen. Dit doe je door de drankjes zo goed mogelijk probeert te serveren en ze te informeren over jouw favorieten van de kaart. Je bent de gasten voor doordat je in de ochtend samen met de koffie ook de krant brengt aan tafel. Dit waarderen ze enorm waardoor ze alleen nog maar terug willen komen voor jouw gastvrijheid! Aan het einde van de dag heb je daarom een biertje verdiend met al je collega’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

-oog voor detail -vlotte babbel -assertief -beheerst de Nederlandse en Engelse taal -stressbestendig -leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leerplaats aan waar jij zelfs na het behalen van je diploma gelijk aan de slag kan gaan. Wil je nog meer leren? Er is voor iedereen een budget voor cursussen, deze kan je weer gebruiken om jezelf nog meer te verbeteren. Wij zijn een hecht team die nauw op elkaar is ingesteld. Wanneer een collega de familie verlaat wordt iedereen een beetje emotioneel. Ook geven wij 4 keer per jaar de vetste personeelsfeesten!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder