Chez Antoinette B.V. Zelfstandig werkend kok
Je draait volledig mee in de keuken. Je bent één van de meewerkend koks van de keukenbrigade. Je helpt mee met de mise en place. Daarnaast ga je leren om op een avond de leiding te hebben over de keuken. Uiteindelijk kun je zelfstandig verantwoordelijk zijn voor een shift. Verder zul je ook leren hoe je gerechten bedenkt en maakt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je zorgt ervoor dat iedere gast topkwaliteit geserveerd krijgt. Je bent creatief en weet hoe je gerechten naar een hoger niveau kunt tillen. Je hebt oog voor detail en houdt van een opgeruimde en schone werkplek.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een super gezellig team, een goede werksfeer zonder al teveel hiërarchie en mogelijkheden tot een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring