Zelfstandig werkend kok

Brasserie Buut Enthousiaste Zelfstandig Werkende Leerling Kok gezocht!

Binnen ons jonge, ambitieuze hechte keukenteam is plek vrij voor een opleidingsplaats. Je gaat werken in een optimaal ingerichte keuken, waar al onze gerechten vers, creatief en met moderne technieken worden bereid. De leerling zelfstandig werkend kok ondersteunt in de mep, bereidt gerechten en wordt betrokken bij alle facetten in de keuken. Bij voldoende leergierigheid en ambitie is er meer ruimte voor eigen inbreng. 30-38 uur per week in overleg in 3 /4 dagen per wk. OPEN diner: van woen t/m zondag. Lunch: Vrijdag en zaterdag. BRASSERIE BUUT - gevestigd in een voormalige kerk Ons keukenteam werkt met gevoel voor balans tussen mooie vlees/vis producten en een scala aan vegetarische gerechten waar zij menigeen mee verrassen. In samenwerking met onze (lokale) leveranciers stellen wij regelmatig een nieuwe, seizoensgebonden menukaart samen. Het klassieke menu vertelt het verhaal over beide en komt tot stand met kooktechnieken zoals pekelen, fermenteren, inmaken, roosteren en roken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen om loyaliteit, creativiteit, eigen initiatief, oog voor detail en bij voorkeur een passie voor duurzaamheid.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen ons bedrijf krijg je de kans om op verfijnd niveau in een gemoedelijke sfeer te functioneren en eventueel door te groeien in ons bevlogen keukenteam. Wij vinden het welzijn belangrijk van onze medewerkers en bieden elke dag een gezonde personeelsmaaltijd en streven naar minimaal 1 weekenddag (afwisselend vrij/zat of zon) vrij voor alle medewerkers. Ons bedrijf loopt voor op duurzame bedrijfsvoering over de gehele breedte en bijbehorende keukentechnieken. Deze manier van werken is toekomstgericht en leerzaam, maar vraagt soms ook meer moeite van ons allemaal. Zo steken we tijd in het verkrijgen van lokale producten (die niet schoon en geschild binnen komen) hebben we de meest uitgebreide afvalstromen, een strikt waste management, werken voor 80% met Nederlandse producten en is de kaart afgestemd op het seizoen etc. Kwaliteit en culinair genieten staan bij ons bovenaan en brengen met zich mee dat er veel te leren is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder