SBI Zonheuvel B.V. Dinner at the Castle? Groente uit onze historische moestuin? Bij ons kun jij je creativiteit kwijt in nieuwe gerechten.
Er is plaats voor beginnende studenten als voor de wat gevorderde student. Op basis van kennis en ervaring begin je onder begeleiding van de andere collega's (zelfstandig werkend kok, sous-chef of chef-kok) bij de basis of ga je gewoon lekker zelfstandig aan de slag. Er is veel afwisseling in werkzaamheden, zodat er voor studenten van alle niveaus voldoende uitdaging te vinden is. Help je meedenken aan onze nieuwe menukaart? Heb jij een leuk gerecht in gedachten voor die groente uit onze historische moestuin, of voor ons Dinner at the Castle?
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een vrolijke, sociale, collegiale student die leergierig is en van aanpakken houdt. Heb je even niets te doen, dan voel je je niet te beroerd om je collega's te helpen. Je hebt oog voor detail, en creativiteit is mooi meegenomen.
Wat biedt het bedrijf?
Het huidige keukenteam is klein, hecht, en zeer goed op mekaar ingespeeld. Ieder kan op de ander bouwen. Alle collega's werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor een lach. Heb je naast je stage/opleiding nog tijd over? Dan is er altijd plek om in de weekenden of vakanties als oproep-/vakantiekracht een centje bij te verdienen. En als jij nu net die ene uitmuntende student bent, dan zit er ook nog een goede kans in dat we je na je opleiding een baan aan kunnen bieden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan