Zelfstandig werkend kok

RCN het Grote Bos BBL Leerplek voor (Zelfstandig werkend) kok bij RCN Vakantiepark Het Grote Bos

Ben jij op zoek naar een leerplek waar je veel kan leren, zien en doen? Vind je het leuk om in een jong en dynamisch team te werken, midden in de vakantiesferen? Lees dan snel verder! In de horeca op dit prachtige vakantiepark werk je het hele jaar in vakantiesfeer! Tijdens jouw opleidingsperiode leren wij jou de kneepjes van het vak. Je krijgt van ons genoeg ruimte voor eigen inbreng en begeleiding van een ervaren kok. In de keuken word je op alle gebieden opgeleid: mise en place, koude gerechten, warme gerechten en desserts. Daarnaast kan je je eigen creativiteit kwijt in seizoengerechten of maaltijden voor je collega’s. Uiteraard maken we je wegwijs in de HACCP-regels en al het andere dat je nodig hebt om een succesvolle avond in de keuken te draaien. Je doet zo heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Jij bent minimaal 16 jaar; • Jij doet een relevante opleiding, bijvoorbeeld in de richting van (zelfstandig werkend) kok; • Je bent sociaal en weet van aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

Leren voor kok in de horeca bij RCN is goed voor: • Je portemonnee. Je salaris bepalen we in overleg, op basis van ervaring, leeftijd en aantal werkuren; • Flexibele uren. Start, duur en uren zijn in overleg, afhankelijk van jouw opleiding; • Je CV. RCN is een bekende organisatie in de recreatie branche en ook nog eens een erkend leerbedrijf! • Je ontwikkeling. Jij wordt goed begeleid en kan bij ons veel professionele vakkennis opdoen; • De eerste stap naar een (bij)baan. Wil jij na jouw stage bij ons in dienst treden? We bespreken graag de mogelijkheden; • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, barbecues en korting op vakantiehuisjes en horeca; • Leuke collega’s. Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen; • Een ander. RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij. Horen we snel van je?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder