Kok

Wijnand van Delft, Partycentrum en Drie Linden Mooie gerechten bereiden en een onvergetelijk feest verzorgen? Dat kan bij Partycentrum Wijnand van Delft

Opstarten en afsluiten van de keuken. Voorbereidingen uitvoeren. Doorgifte van gerechten. Aannemen van bestellingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Actieve houding en leergierig zijn. Doen van voorstellen betreft gerechten. Punctueel en accuraat, verzorgd uiterlijk. Kunnen werken in teamverband.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig en jong team, kans op een vaste baan. Alle gewerkte uren worden volgens het horeca-cao betaalt, kans op extra uren buiten je leerovereenkomst. Meestal een dag in het weekend vrij. Ruimte voor ideeën en veranderingen van de menukaart. Meedelen in fooien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder