Zelfstandig werkend kok

Echt Genieten "Join our Team" als leerling (zelfstandig werkend) kok

Team Echt Genieten is op zoek naar een leerling (zelfstandig werkend) kok. Als leerling (zelfstandig werkend) kok bij ons restaurant krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren chefs de fijne kneepjes van het vak te leren. Je wordt betrokken bij elke stap van het kookproces, van het voorbereiden van verse ingrediënten tot het creëren van prachtige gerechten. Wij maken uitsluitend gebruik van dagverse producten, wat de kwaliteit van de gerechten ten goede komt. Je zult bij ons de kans krijgen om te groeien en je kooktechnieken verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, maar draait tijdens de lunch en het diner ook mee als volwaardige kracht in de keuken. Beginnend aan de koude kant waarna er opgewerkt kan worden naar de warme kant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar iemand met: Passie voor koken: Je hebt een liefde voor koken en bent gedreven om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen. Verantwoordelijkheidsgevoel: Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien binnen ons team. Teamspeler: Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken en communiceren met collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Leerzame ervaring onder begeleiding van ervaren chefs: Bij ons krijg je de kans om betrokken te worden bij elke stap van het kookproces, van het selecteren van verse ingrediënten, het toepassen van verschillende kooktechnieken tot het presenteren van prachtige gerechten. Gebruik van dagverse producten: Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze gerechten en maken daarom uitsluitend gebruik van de beste en meest verse ingrediënten. Groeimogelijkheden: Bij Team Echt Genieten geloven we in jouw potentieel. Je krijgt bij ons de kans om te groeien en je kooktechnieken verder te ontwikkelen, waarbij je stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgt. "Goede werk-privébalans": Wij begrijpen dat vrije tijd ook belangrijk is. Daarom zorgen wij voor een gebalanceerde werkweek.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder