Zelfstandig werkend kok

Pruijn Horeca BV (keuken Twee Wezen) Zoek je een leerplek in een jong team bij een mooi Grand Café zoek dan niet verder.

Het volledig draaien van de keuken op alle afdelingen. Meedenken in de dagelijkse gang van zaken zoals inkoop, kwaliteit, planning, HACCP enz.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over, oog voor detail, inzet, HACCP kennis, enthousiasme, voldoende vakkennis.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een breed spectrum van het koks vak waaronder, a la carte, buffetten, mice en place keuken, delivery. Ook bieden we voldoende doorgroei mogelijkheden en een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder