Zelfstandig werkend kok

Restaurant Het Wapen van Beckum/Boenders Catering Zelfstandig werkend kok, hoe meer je van je eigen kunnen laat zien, hoe leuker je werkplek wordt!

Leuke uitdagende leerplek waarbij diverse facetten van de keuken aan bod komen. Van lunch tot à la carte en speciaal samengestelde diners, catering van hapjes of diner bij gasten thuis tot buffetten, live cooking voor zo'n 1000 gasten. Goede instelling, willen leren en aanpakken is belangrijk!

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit Kunnen werken in teamverband Oog voor detail Kennis van zaken Flexibiliteit

Wat biedt het bedrijf?

Meedraaien in onze keuken waar een 4tal full time koks werken. Zij koken erg veelzijdig; voor ons restaurant Bij Boenders, voor de partijen bij Het Wapen van Beckum en voor Boenders Catering. Dit kan dus zijn van een smakelijk ontbijt, tot lunch of buffet of tot een uitgebreid 4 gangen diner. Leerling zal van start gaan aan in de koude keuken met het bereiden van producten voor de voor- en nagerechten, voorbereiden van buffetten, later ook opmaken van borden en meedraaien bij de warme groentekant van de keuken. Indien mogelijk gaat de leerling ook mee op cateringprojecten / beurzen om daar ter plekke spijzen te bereiden dit kan zijn van luxe broodjes tot een volledig diner. Eigen leerdoelen inbrengen is gewenst

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder