Leidinggevende bediening

Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4 Leidinggevende bediening stagaires gezocht

Je werkt graag met mensen en werkt goed in een team. Je hebt goede communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Je bent in staat om je leeftijdsgenoten aan te sturen. Je helpt bij de dagelijkse supervisie van de restaurantactiviteiten en helpt op de vloer tijdens piekuren. Je streeft ernaar de gasttevredenheid continu te verbeteren en de tevredenheid te associëren.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Uitstekende beheersing van Nederlandse taal en een goede beheersing Engelse taal; - Creatief zijn in het oplossen en voorkomen van problemen; - Je kan op een motiverende en positieve manier je leeftijdsgenoten aansturen; - Representatief en servicegericht.

Wat biedt het bedrijf?

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: - Een mogelijkheid om na je stage hier te blijven werken; - Werken in het grootste Van der Valk Hotel met veel internationale gasten; - Vanaf € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels; - De mogelijkheid om 3 x in de week met een trainer te sporten in onze sportschool; - De mogelijkheid gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en sportfaciliteiten buiten. - Korting op je zorgverzekering.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder