Bistro | restaurant Ratatouille UNIEKE gelegenheid voor een leergierige kok in wording!
U gaat opgeleid/begeleid worden door een kok (50 jaar ervaring) met een uniek specialisme, namelijk lactose- en glutenvrije gerechten (ook vegan)! U gaat alle dagelijkse werkzaamheden van de kok ervaren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een student/werknemer met motivatie, ondernemende gedachten en leergierigheid. Iemand die zich wil onderscheiden in specialisme met een toekomst, binnen ons bedrijf! Of zelfs met ondernemersmotivatie voor voortzetting van ons concept?
Wat biedt het bedrijf?
Het concept wat wij presenteren komt u in Noord-Brabant niet en daarbuiten zelden tegen, vandaar wij gasten binnen krijgen vanuit alle provincies van Nederland en Belgi. Wij streven naar een gemoedelijke sfeer om onze gasten op een plezierige manier te laten genieten van onze heerlijke gerechten. Onze menukaart wordt om de 3 maanden volledig vervangen door nieuwe beproefde gerechten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat