Parkhotel Horst
In een enthousiast en hecht team leer je gerechten maken en aanpassen op basis van (dieet)wensen van gasten. Je leert creatief en innovatief te koken, zodat je nieuwe gerechten kunt ontwikkelen voor de menukaart. Daarbij leer je om op de winstgevendheid te letten door ook recepten aan te bieden die de kosten laag houden. Maar wellicht het allerbelangrijkste aspect van werken bij ons is dat je onderdeel wordt van een hecht team, dat niet alleen voor elkaar klaar staat maar samen ook veel plezier beleven.
Naar wie zijn wij op zoek?
Is dit de plek waar jij het beste uit jezelf kunt halen? Wil jij werken in een familiair en goed leerbedrijf waarbij alle facetten van de keuken eigen gemaakt kunnen worden in een zeer dynamische en gezellige werkplek? Dan ben je bij ons van harte welkom! In een enthousiast en hecht team leer je gerechten maken en aanpassen op basis van (dieet)wensen van gasten. Je leert creatief en innovatief te koken, zodat je nieuwe gerechten kunt ontwikkelen voor de menukaart. Daarbij leer je om op de winstgevendheid te letten door ook recepten aan te bieden die de kosten laag houden. Maar wellicht het allerbelangrijkste aspect van werken bij ons is dat je onderdeel wordt van een hecht team, dat niet alleen voor elkaar klaar staat maar samen ook veel plezier beleven.
Wat biedt het bedrijf?
Of het nu gaat over een bijbaantje, een parttime of een fulltime baan, binnen ons bedrijf zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Wanneer wij plekken beschikbaar hebben en we enthousiast zijn over jou, ben jij van harte welkom in ons team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers