Lots Eten & Drinken Gastheer / Gastvrouw - Word jij onze nieuwe collega?
Jij bent het gezicht van onze zaak. Je opent en sluit, serveert aan onze gasten, rekent af, bereidt dranken en gerechten. Kortom: jij wil alles leren! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij gemotiveerd en wil je graag leren om zelfstandig te werken, dan ontmoeten wij jou graag. Wij bieden jou een super leuke leerbaan in een gezellig en zeer ervaren team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent vooral klantvriendelijk en collegiaal. Eigenlijk zijn je social skills veruit het belangrijkste wanneer je bij ons komt werken. Wij geloven namelijk niet zozeer in 'dát je iets doet', maar 'hóe je iets doet' en in de horeca moet je dan gewoon een sociaal dier zijn. Verder willen wij je alles leren en kan je bij ons ook ( bijna ) alles leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij werken nauw samen met ons andere bedrijf, Restaurant de EetGalerie. Hierdoor hebben wij een groot team vol met gezellige collega's. We proberen elkaar te motiveren en te inspireren en vinden het vooral heel belangrijk dat het gezellig is tijdens het werk. De mogelijkheid bestaat dat je ook bij ons restaurant aan de slag gaat, het is maar net wat jij het leukste vindt. En wil je na je stage nog even blijven? Dat kan altijd!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan