Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Raedthuys Lochem Restaurant Raedthuys Lochem is op zoek naar een BBL leerling voor in de keuken (gespecialiseerd kok) en gastheer/vrouw voor in het fine-dining restaurant. Ben jij iemand die gepassioneerd in de keuken of met wijn/spijs in de bediening staat? Zoek contact

Gespecialiseerd Kok staat van woensdag t/m zaterdag vanaf 11:00 in de keuken om mise en place te maken voor ons Raedthuys verrassing menu. Vanaf 12:30 ontvangen wij lunchgasten welke ook alleen het verrassing menu van 2 t/m 5 gangen kunnen bestellen en daar tot 16:00 gebruik van kunnen maken. Als leerling zul je beginnen aan de koude kant waarna je kunt doorgroeien naar overige afdelingen in de keuken van ons fine-dining restaurant. Onze keuken werkt veel met regionale producten dus hier leer je als leerling mee om te gaan. Je krijgt in een kleine keuken de kans om je op alle gebieden te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een basis opleiding kok.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige werkomgeving welke gekenmerkt wordt door een klein hecht team. Hierbinnen zijn mooie doorgroeimogelijkheden zowel in de keuken als in de bediening.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder