Meewerkend horeca ondernemer

Le Brasseur

Als medewerker ben je verantwoordelijk voor het verloop van de dag. Je stuurt een team van maximaal 5 collega`s aan. Je ontvangt de gasten en serveert dranken en gerechten. Je neemt reserveringen aan en zorgt voor de betaling van de rekening. Je doet bestellingen en het controleren hiervan, zit bij partijbesprekingen, start het restaurant op en sluit deze af. Ben jij creatieve, gastgericht, collegiaal, flexibel en kennis van de horeca? Dan zoeken wij jouw!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gedreven en enthousiast, heb je leidinggevende kwaliteiten, kan je goed functioneren in een gemotiveerd en gedisciplineerd team, ben je gastgericht? Dan zoeken wij jouw!

Wat biedt het bedrijf?

Le Brasseur is een restaurant met Franse keuken dat in het oude centrum van Maarssen ligt. Wij zijn 7 dagen in de week open voor zowel lunch als diner. Zowel particulieren gasten als zakelijke gasten komen bij Le Brasseur voor een goed verzorgden lunch, diner, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst. Je werkt in een jong team dat zowel tijdens als naast het werk leuke dingen met elkaar doet. Doorgroeimogelijkheden en na je opleiding mogelijkheid om te blijven.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder