Zelfstandig werkend kok

Madame Delicieux Keukentopper gezocht!

Houd je van lekker koken in een bruisende brasserie met een jong & enthousiast team? Heb je graag nog wat vrije tijd over in je privé leven, dan ben je bij ons juist! Onze openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag en alleen op de vrijdag / zaterdag draaien wij diner. Je bent dan ook regelmatig een weekend dag vrij. Wij ondersteunen je graag en hopen dat je leergierig bent. We werken in een fijne keuken met verse producten, waardoor we elke dag veel mice en place hebben. Je werkt mee met de voorbereidingen, leert hoe je recepten moet verwerken, helpt tijdens de lunch en diner om de gerechten mee te geven en aan het einde van de dag maken we de keuken weer netjes schoon. We hebben diverse arrangementen zoals high tea, high wine en food on wood. Er is dus veel afwisseling!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je collegiaal bent, een goed humeur hebt, proactief bent en je van elke dag een topper maakt!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden vele kansen en doorgroei mogelijkheden. Je kunt goed jezelf zijn bij ons! Ontwikkel jezelf op eigen niveau. Ontvang een goed salaris, fooi, extra vakantie dagen, personeel uitjes, kerstpakket en bonus.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder