Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Ratatouille Nuenen Meewerkend horeca ondernemer met baangarantie en een echt goed salaris!

Restaurant Ratatouille is een Frans-mediterraan restaurant in het hartje van Nuenen. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Met een flinke dosis humor, werklust en leergierigheid kunnen wij jou een perfecte leerplaats bieden! Een management stageplek bij Ratatouille is erg breed. Je werkt samen met de eigenaar aan de bedrijfsprocessen achter de schermen. Je spart met het management team over nieuw in te brengen initiatieven of veranderingen. Ratatouille zit in een groei fase. Jij ondersteunt daarbij. Je leert in real life en bekijkt van dichtbij hoe het is om door te groeien met een bedrijf. Alle ins en outs worden aangehaald. Als manager krijg je in het operationele gedeelte de gedeelde verantwoordelijkheid over het restaurant met de manager en chef.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent iemand met passie voor het vak. Je bent vast bereid om te groeien in de horeca en zult er alles voor over hebben. Je bent een persoon die spijkers met koppen kan slaan. Een echte doorzetter!

Wat biedt het bedrijf?

Ratatouille Restaurants telt momenteel twee vestigingen. In Nuenen en in Heeze. Wij hebben de voornemens om te groeien met ons bedrijf. De Ratatouille beleving willen wij het liefst meegeven aan zoveel mogelijk gasten. Jij bent onze nieuwe potentiƫle manager voor de aanstaande vestiging. Lijkt dit je wat? Je krijgt na je stageplek direct een vaste aanstelling met een goed salaris en een prachtige fooi!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder