Kok

Restaurant Smook BBL keuken

De student loopt de gehele periode mee met de chefkok bij twee verschillende restaurants. Hierdoor is het mogelijk je goed te oriƫnteren in de verschillende kanten van horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet beschikken over een goede motivatie en een een flexibele opstelling. Wij hechten veel waarde aan teamverband. Het is dus belangrijk dat de student op het gebied van persoonlijkheid bij het team past.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een hoop doorgroeimogelijkheden, een hecht team en een passende vergoeding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder