Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brouwersdam B.V.

Als stagiair gastheer/gastvrouw verwelkom je de gasten in restaurant Eat&See. Je luistert naar de wensen van de gast en geeft advies over de gerechten op de menukaart. Je komt te werken in een divers team waarin samenwerken met collega´s belangrijk is. Restaurant Eat&See biedt plaats 100 zitplaatsen in het restaurant, daarnaast beschikt het zonneterras -wat een prachtig uitzicht biedt op het Grevelingenmeer- over een 100 zitplaatsen. De gasten kunnen dagelijks terecht vanaf 8.00 uur voor ontbijt, lunch en diner, maar is ook beschikbaar als locatie voor een BBQ, buffet, kinderfeestje, bedrijsuitje, borrel, bruiloft of enig ander uitje. Restaurant Eat&See is een onderdeel van Zeil en Surfcentrum Brouwersdam. Naast het restaurant biedt het bedrijf diverse watersportactiviteiten aan en zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

communicatief

Wat biedt het bedrijf?

stagiair kunnen na de stage ook langer blijven werken er wordt veel tijd aan je besteed

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder