Zelfstandig werkend kok

Euromast Horeca B.V. Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: - Bereiden van gerechten/ gerechtgedeelten volgens recept en planning; - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wasssen, snijden van ingrediënten, maken van beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten; - Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d; - Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabricaten; - Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines. Signaleren van bijzonderheden/mankementen aan directe chef en afvoeren van afval.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Goede beheersing van de Nederlandse taal; - Een goed gevoel voor humor; - Professionaliteit, klantgericht, kwaliteitsbewust.

Wat biedt het bedrijf?

- Doorgroeimogelijkheden voor na jouw stage; - Gezellig en gedreven team; - Een flexibel werkrooster; - Stagevergoeding; - Leuke en leerzame stage periode; - Ontwikkelmogelijkheden; - Management om van te leren en mee te praten maar ook om mee te lachen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder