Euromast Horeca B.V. Zelfstandig werkend kok
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: - Bereiden van gerechten/ gerechtgedeelten volgens recept en planning; - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wasssen, snijden van ingrediënten, maken van beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten; - Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d; - Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabricaten; - Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines. Signaleren van bijzonderheden/mankementen aan directe chef en afvoeren van afval.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Goede beheersing van de Nederlandse taal; - Een goed gevoel voor humor; - Professionaliteit, klantgericht, kwaliteitsbewust.
Wat biedt het bedrijf?
- Doorgroeimogelijkheden voor na jouw stage; - Gezellig en gedreven team; - Een flexibel werkrooster; - Stagevergoeding; - Leuke en leerzame stage periode; - Ontwikkelmogelijkheden; - Management om van te leren en mee te praten maar ook om mee te lachen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan