Zelfstandig werkend kok

Gusto Leukste en meest ambachtelijke leerbedrijf van Rotterdam

Gusto heeft een modern Italiaans gerichte keuken. Deze keuken is 100% ambachtelijk. Dat houdt in dat wij alles, maar dan ook echt alles zelf maken. Van brood tot ijs tot koekje bij de koffie. Dit doen we met een enthousiast team van gepassioneerde koks en gastheren/vrouwen. Wil je veel leren en meegenomen worden in deze fantastische keuken, dan is dit je kans. Gusto is alleen geopend voor diner. De werktijden zijn van 13.00 uur tot 22.00 uur. de koks werken bij ons 4 dagen in de week. Omdat we 7 dagen in de week geopend zijnen je ook regelmatig een dag in het weekend vrij.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het enige wat we van jou vragen is of je plezier hebt in je werk. Krijg je energie van gasten een fijne avond bezorgen door ze fantastische gerechten voor te schotelen? Dan ben jij op de juiste plek in Gusto

Wat biedt het bedrijf?

Gusto heeft altijd plek voor mensen die door willen groeien en zich willen ontwikkelen. Tot het onderschap aan toe. Samen met restaurant Oliva in Rotterdam en restaurant Post, De Stroper en het Gemaal in Dordrecht, bieden we ruime kansen om door te groeien en of op verschillende plekken te kunnen leren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder