Kok

Restaurant Jonkheer De Ram

-voorbereiden van de mice en place. -bereiden van lunch en voor en na gerechten. -mee helpen aan buffetten en hapjes maken. -schoonmaak werkzaamheden. -werktijden tussen 11.00 en 22.30 kan wel uitlopen i.v.m. feesten en partijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

open en pro actiefe werkhouding , gezelig en nieuwsgierig,

Wat biedt het bedrijf?

een bedrijf in beweging met diverse specialiteitenm terras lunch en diner.festen een partijen met een hoog opgeleide leermeester.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder