Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Kitchen trainee
Ben jij een culinaire enthousiasteling die staat te popelen om ervaring op te doen in een dynamische keuken? Het keukenteam van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport zoekt een enthousiaste keukenstagiair(e) om ons team te versterken en samen smaakvolle momenten te creren! Als Kitchen Trainee werk je samen met een toegewijd keukenteam en krijg je de kans om ervaring op te doen in diverse onderdelen van onze keuken. Je draagt bij aan de bereiding van ontbijt, lunch en diner in ons Haven Restaurant (voor ontbijt en groepen), Otium Restaurant (ons -la-carte restaurant), roomservice en bij het verzorgen van koffie breaks, lunches en buffetten voor onze 19 vergaderzalen. Geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige en leerzame rol! Wat ga je doen? - Bereiden van gerechten volgens recept en eigen planning. - Klaarmaken van eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor collega’s in de bedrijfskantine.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je volgt een opleiding in de richting van horeca of keuken (MBO of vergelijkbaar). Je hebt een passie voor koken en bent leergierig. Je bent flexibel, stressbestendig en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig je taken uitvoeren
Wat biedt het bedrijf?
Stagevergoeding: €500 per maand (38 uur per week). Professionele begeleiding: Leer van ervaren chefs die je ondersteunen in jouw groei. Shuttlebus: Gebruik onze shuttlebus van en naar het hotel. Toegang tot sociale activiteiten: Denk aan personeelsfeesten, barbecues en social drinks. Fitnessmogelijkheden: Gebruik onze gym in het hotel om fit te blijven. Carrirekansen: Na je stage kun je doorstromen naar een functie binnen ons hotel of de Radisson Hotel Group.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat