Kok

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Onze F&B afdeling bestaat uit een uitgebreide banqueting afdeling met 15 zalen, het Patio restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd, het Italiaanse a la carte restaurant Trattoria, de sfeervolle Coffee en Wine lounge en tot slot onze informele Sports & Media Bar waar het altijd gezellig druk is. Onze keuken voorziet deze outlets onder de bezielende leiding van Chef Ron Schouwenburg van de heerlijkste gerechten. Daarnaast zal je ook werkzaam zijn voor het personeelsrestaurant. Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt: • Operationele ondersteuning van de diverse keukens voor vijf Food & Beverage outlets, onder begeleiding van één van de Leermeesters binnen de keuken; • Zorg dragen voor een soepele dagelijkse gang van zaken op de afdeling; • Signaleren van problemen en hier, indien mogelijk een adequate oplossing voor aandragen; • Naleving van de voor jouw afdeling geldende Standard Operating Procedures.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder