Babbo
Het is de visie van Babbo dat een leerling de beste ervaring ervaart in een goed team onder begelei-ding van een leermeester. Babbo functioneert als 1 team, waar we elkaar aanvullen en daar waar nodig ook ondersteunen. Doordat de gasten bij ons de prioriteit hebben en deze ook persoonlijke aandacht krijgen, zien wij de keuken ook als onderdeel hiervan. Daar waar mogelijk en/of gewenst zal de keuken ook gerechten uitserveren. Dit doen wij klantvriendelijkheid, beleefd en enthousiast. Door de kleine keuken moeten we goed op elkaar ingespeeld team zijn en alles moet gestroomlijnd zijn en mep is dagelijks van groot belang. Graag leren wij leerlingen hier onderdeel van te worden en tegelijkertijd om te gaan met werkdruk en werkzaamheden te plannen. Maar bovenstaand proberen wij onze passie en vakkennis over te brengen van de Italiaanse keuken en het gebruik van verse ingrediënten. Omdat we werken in een teamverband staan we ook altijd open voor nieuwe creatieve ideeën en inzichten,
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers