Zelfstandig werkend kok

Valk Exclusief I Hotel Tilburg

Van garnalencocktail en schnitzel tot oesters en Black Angus ribeye. Als zelfstandig werkend kok bij Van der Valk Hotel Tilburg bereid je zowel valkklassiekers als luxe gerechten. Wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team!

Naar wie zijn wij op zoek?

De werknemer beschikt over doorzettingsvermogen, passie voor het vak en gedrevenheid

Wat biedt het bedrijf?

Van der Valk Hotel Tilburg heeft een jong en dynamisch team met topkoks, échte leermeesters voor de jonge garde

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder