Leidinggevende bediening

Basecamp Kom stage lopen bij Basecamp en leren hoe het in de zakelijke horeca branch vergaat. Bij Basecamp is het zeer diverse en nooit saai, van werken op een evenement tot koffie zetten in het restaurant.

Zowel BBL als BOL leerlingen zijn welkom. Basecamp is het restaurant en horecahart van Campus Werkspoor. Prachtig gelegen in het monumentale hoofdgebouw zorgen Wesley en zijn team ervoor dat iedere bezoeker zich welkom voelt. Binnen kom je heerlijk tot rust in de campushuiskamer en op zonnige dagen is het goed vertoeven in de weelderige binnentuin of op het terras aan de voorkant. Basecamp is de ontmoetingsplek van Campus Werkspoor waar je werkt, ontspant en je thuis voelt. Elke dag serveert Basecamp een uitgebreide, culinaire en gezonde lunch. Ook voor een kop koffie van topkwaliteit en wat lekkers ben je hier in goede handen. Het restaurant is dankzij de relaxte sfeer en ruimtelijke opzet een uitstekende plek om te werken. Het werkcafé boven het restaurant biedt de ideale gelegenheid om een kop koffie te drinken met een klant of relatie. Hier vind je de rust die je nodig hebt voor een goed overleg, met de gezelligheid van het restaurant dichtbij.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vlotte babbel, een aanpakker, ziet werk liggen en een doorzetter

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig jong team, elke dag gratis lunchen, in het weekend en in de avonden vaak gesloten (alleen op aanvraag), mogelijk om gebruik te maken van de gym (gratis).

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Video Link

lees verder