Leidinggevende bediening

Kartfabrique Leidinggevende Bediening (BBL)

Bij de Kartfabrique hebben we in totaal 4 restaurants/zalen waar dagelijks voor tot wel 350 personen diner wordt geserveerd. Als Leidinggevende bediening zorg jij er samen met jouw team voor dat onze gasten met een glimlach naar huis gaan. Jij houdt nauw contact met je collega’s van de receptie, activiteiten en de keuken zodat jij te allen tijde het overzicht hebt. Verandert er iets in de planning? Geen probleem! Jij weet goed te schakelen en komt met een oplossing zodat niemand dit opmerkt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij… - Bent een geboren gastheer of gastvrouw. - Eraan toe om alles te leren over een leidinggevende functie in de horeca. - Woont op bereisbare afstand van de Kartfabrique - Bent altijd bereid om met liefde je collega’s te hulp te schieten. - Enthousiast om onderdeel te zijn van een jong en zeer gezellig team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou… - Een plekje in het allerleukste team, dat weet van aanpakken, maar ook altijd in is voor gezelligheid - Goede coaching en begeleiding - Een flexibel rooster, waardoor je het bijvoorbeeld goed kan combineren met school. - Een beloning volgens de horeca loontabellen. - 20% personeelskorting op onze activiteiten en catering.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder