Leidinggevende bediening

Aristo Utrecht Lunetten Dé stageplek voor een leidinggevende bediening. Have a wise day!

We bieden je een leerplek aan waarbij je veel contact hebt met de gasten. Je werkt voornamelijk vanuit de receptie / bar die centraal gesitueerd is in ons restaurant met 300 zitplekken. Tijdens de piekmomenten help je actief mee in de bediening en op de rustigere momenten ben je onder andere bezig met de personele planning, voorraad beheer, HACCP en je ondersteunt de assistent-managers bij al hun taken. Het piekmoment is tijdens de lunch, hoe zorg je ervoor dat 400 gasten kunnen lunchen tussen 12:00 en 13:30 uur? Dat de buffetten er ten alle tijde verzorgt bij staan en dat er geen rijvorming ontstaat? Na de lunch zorg je ervoor dat alles weer strak gezet wordt voor de borrels en de dagschotels voor met name avondgroepen. Dit alles doe je samen met een team vaste collega’s en bij drukte maken wij ook veel gebruik van zzp’ers via het platform Temper.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van nature gastvrij, gezellig, oog voor detail en oplossingsgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Als jij de sprong durft te wagen, dan mag je werken bij een stabiel, duurzaam en gezond familiebedrijf. Bij Aristo voel je je al snel thuis en krijg je niet alleen de ruimte om jezelf te zijn, maar ook om te ontdekken, leren en groeien. Hoe wij dat doen? Door oog te hebben voor wie je bent, in wat je kunt en je ontwikkelkansen. Aristo biedt stagiaires en medewerkers volop kansen dus misschien kun je na je stage wel bij ons komen werken. Veel oud-stagiaires zijn namelijk bij ons in dienst. En heel simpel: door jou te belonen voor al jouw harde werken! Zo heb je bijvoorbeeld onbeperkt toegang tot e-trainingsplatform GoodHabitz met meer dan 130 gratis online trainingen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder