Zelfstandig werkend kok

Catering Groep Nederland

Als kok draai je dagelijks mee met ons team in de keuken. Je ondersteunt onze koks bij de dagelijkse werkzaamheden; mise an place, bereiding en opmaak van buffetten, luxe hapjes,diners en lunches, samenstellen van nieuwe buffetten en diners en overige taken. Onze professionele en ervaren leermeesters kunnen en willen jou veel leren en zullen jou op uitstekende wijze begeleiden tijdens je stage. Heb jij een passie voor eten en drinken, een drive om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren en wil je graag werken bij een professioneel en groeiend cateringbedrijf, solliciteer dan bij ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een enthousiast persoon met liefde voor de horeca en food! Je vindt het leuk om met een enthousiast team mensen dagelijkse werkzaamheden op te pakken zoals mise an place, bereiding en opmaak van buffetten, luxe hapjes, diners en lunches en wilt daarin graag dingen leren.

Wat biedt het bedrijf?

Vanuit Catering Groep Nederland verzorgen we partijen en evenementen. We zijn centraal gevestigd in Veenendaal, waardoor we snel op allerlei locaties kunnen leveren in heel Nederland, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast verzorgen we de catering op een aantal vaste locaties. We zijn een dynamisch, groeiende en kansrijke bedrijf met een ontzettend leuk team collega’s.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder